U bevindt zich hier

 

Over ons

 
Jean-Philippe

Jean-Philippe heeft na zijn opleiding in Ter Groene Poorte in Brugge de eerste kneepjes van het vak geleerd in restaurant Boury. Daar heeft hij zijn vrouw Sara-Sofia leren kennen en is doorgegroeid tot sous-chef. Na bijna 5 jaar heeft Jean-Philippe zijn roots achter zich gelaten om het avontuur af te maken in Antwerpen. Start van The Jane, waar hij is opgeklommen tot rechterhand en zich als leidinggevende profileerde. Hier heeft Jean-Philippe door de vele invloeden zichzelf als chef leren kennen. Met zijn vrouw aan zijn zijde in de zaal van The Jane hebben ze na vijf jaar besloten om het mooie Antwerpen achter hen te laten en hun eigen restaurant te openen. 
“West-Vlaanderen is een thuishaven die mij nauw aan het hart ligt en de keuze voor West-Vlaanderen is er altijd voor mij geweest”. 
“Het beste van mijn smaken in m’n streek, dit is wat ik jullie wil brengen”.

 

Sara-Sofia

Sara-Sofia besloot na haar opleiding boekhouding-bedrijfsbeheer haar eerste passie een kans te geven. Ze solliciteerde in Boury en mocht starten aan de zijde van Inge. Al snel leerde ze op topniveau werken en hier ontmoette ze haar man Jean-Philippe. Na bijna 3 intense, leerrijke jaren nam ze het voortouw om naar Antwerpen te trekken en het team van The Jane te versterken. Sara-Sofia's avontuur in The Jane is begonnen in the upper room bar waar ze haar grote liefde ontdekte voor cocktails en spirits. Eénmaal Jean-Philippe zich toevoegde aan het team liet ze de bar achter zich en profileerde ze zich als gastvrouw in het restaurant van The Jane. Na 5 mooie jaren in Antwerpen kwam de droom om zelf te ondernemen dichterbij en die keuze werd werkelijkheid toen ze voor het eerst in het pand van Ingelmunster stonden. 
“West-Vlaanderen, deze prachtige streek, heeft nog steeds een plekje in mijn hart”. 
"Graag wil ik jullie onderdompelen in mijn wereld van gastvrijheid, passie en wijn".